Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de harina de trigo sarraceno
- 16 g de polvo de hornear
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de azúcar
- 300 g de leche
- 2 huevos
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 400 g de bacalao ahumado en lonchas
- 150 g de huevas de salmón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 - 3 cucharadas de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 278.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2hod. 50min
Arancini de espinaca y mozzarella
4 godz.
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 godz. 15 min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Sushi wrap
1 godz.
Ensalada de quinoa con melocotones y mozzarella
1 godz.
Panecillos con langostinos, rúcula y manzana
15min
Refresco de lima, jengibre y miel
5 min
Sticks de verduras
40min
Enchilada de ternera (Batch cooking)
30 min
Berenjenas con romesco
1 godz.
Gyozas con gambas
1h 45min