Teja de parmesano con espárragos

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 unidades

Składniki

  • 200 g de queso parmesano
  • 35 g de cebolla roja en juliana
  • 350 g de espárragos verdes frescos finos (sin la parte leñosa), en trozos de 3-4 cm
  • 30 g de aceite de oliva

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 230.1 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 395 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...