Petites quiches lorraines sans pâte

4.2 21 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 pièces

Składniki

  • 50 g d'emmental en morceaux
    50 g de fromage à pâte dure, en morceaux
  • 2 œufs
  • 300 g de lait demi-écrémé
  • 60 g de farine de blé
  • ¼ de c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 180 g de jambon blanc coupées en dés
  • huile pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 346 mg
Białko 9.5 g
Kalorie 480.1 kJ / 114.7 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...