Madeleine fourrée roquefort-lardons

Madeleine fourrée roquefort-lardons

4.8 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
50 pièces

Składniki

  • de comté coupé en morceaux
    100 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de lardons fumés
    150 g
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    10 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    150 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • de lait
    125 g
  • de beurre mou en morceaux
    80 g
  • de poivre blanc moulu
    3 pincées
  • de roquefort en cubes (1 cm)
    75 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 55.1 kcal / 230.5 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 2.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 81.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...