Madeleine fourrée roquefort-lardons

Madeleine fourrée roquefort-lardons

4.8 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
50 pièces

Składniki

  • 100 g de comté coupé en morceaux
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 150 g de lardons fumés
  • 10 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 125 g de lait
  • 80 g de beurre mou en morceaux
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 75 g de roquefort en cubes (1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 81.3 mg
Białko 2 g
Kalorie 230.5 kJ / 55.1 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...