Urządzenia i Akcesoria
Budyń malinowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
150 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych150 g malin, świeżych
-
750 g mleka
-
1 ½ jajka roztrzepanego, (patrz wskazówka)
-
30 g cukru
-
60 g skrobi ziemniaczanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
85.5 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
714.6 kJ /
170.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Owoce jagodowe
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowy pudding ryżowy z bananem
50 min
Szyszki marcepanowe
30 min
Kleik ryżowy
2 godz.
Zupa mleczna z szybkimi zacierkami
25 min
Budyń z syropem klonowym
20 min
Gruszki pod kruszonką
35 min
Pulpety w sosie marchewkowym z ziemniakami
40 min
Kisiel jabłkowy
10 min
Minestrone z kurczakiem i kluskami kładzionymi
50 min
Dyniowe pancakes
20 min
Jajecznica na parze
15 min
Zapiekanka ryżowa z jabłkami
1 godz. 45 min