Urządzenia i Akcesoria
Korean Barbecue Chicken with Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Chicken Rice
-
red cabbage cut into pieces (2–2½ in.)3 ½ oz
-
carrot cut into pieces3 ½ oz
-
water35 ½ oz
-
salt2 tsp
-
jasmine rice9 oz
-
chicken tenderloins cut into strips (1 in. wide)18 oz
-
sesame oil2 tsp
-
ground black pepper to season
Korean Barbecue Sauce
-
garlic cloves2
-
long red chili deseeded, if preferred1
-
fresh ginger peeled and thinly sliced1 in.
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice vinegar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soft dark brown sugar2 oz
-
salt to season, divided2 pinches
-
ground black pepper to season, divided2 pinches
-
large eggs lightly beaten2
Assembly
-
bean sprouts, fresh4 ½ oz
-
fresh baby spinach2 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
spring onions white part only, thinly sliced, to garnish2
-
black sesame seeds to garnish1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.5 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1422.7 kJ /
338.7 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Philly Cheesesteak
50 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Apricot Chicken
35 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Tomato Basil Pasta
45 min
Peeler Warm Potato Salad
45 min
Vegan Bolognese
50 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Turkey sloppy joes
40 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min