Sauté d'asperges

Sauté d'asperges

3.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 340 g d'asperges vertes coupée en morceaux (5 cm)
  • de sel selon le goût
  • de poivre noir moulu pour garnir
  • de jus de citron pour garnir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1.8 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 209.8 kJ / 50.2 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...