Risottata au saumon et champignons

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en cubes (2 cm)
  • 1 gousse d'ail en fines tranches
  • 150 - 180 g de poivrons de toutes les couleurs, coupés en morceaux (1-2 cm)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de champignons frais en quartiers
  • 300 g de tomates en dés, en conserve
  • 450 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de poisson
  • 1 c. à café de poudre de paprika (facultatif)
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café poivre moulu
  • 250 g de pâtes, sèches, du type Spaghettini 8-9 minutes de temps de cuisson
  • 250 g de filet de saumon, frais, sans peau coupé en morceaux (2-3 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 813.3 mg
Białko 30.9 g
Kalorie 2396 kJ / 572.7 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 76.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...