Urządzenia i Akcesoria
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
612 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
87.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Risottata
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Zalm met rijst en champignons
30 min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 min
Pompoen Chai Latte
20 min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Brak ocen