Urządzenia i Akcesoria
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (opcjonalnie)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
612 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
87.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Risottata
5 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pindakaas Crackers
35 min
Pizza met parmaham en walnoten
28 godz.
Nasi Goreng
40 min
Groente-Omeletten
30 min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Brak ocen
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Brak ocen
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Blue Hawaii
Brak ocen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 godz. 40 min