Urządzenia i Akcesoria
Pierogi with Meat
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Filling
-
onion quartered130 g
-
rapeseed oil25 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)430 - 460 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)55 - 65 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
dried marjoram½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi330 g
-
medium eggs2
-
rapeseed oil25 g
-
plain flour plus extra for dusting750 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.3 g
Kalorie
2006 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
12.1 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
74.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Four Cheese Pizza
2 godz. 35 min
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit
Brak ocen
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Potato Pancakes
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Raspberry Peach Crumb Cake
2 godz.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min