Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Filling
-
butter, unsalted cut into pieces, plus extra to grease30 g
-
strawberries hulled, halved200 g
-
almond liqueur, any type (optional)60 g
-
200 g apple, type Cripps Pink (Pink Lady), peeled, cored, cut into pieces (2 cm)apple, type Braeburn peeled, cored, cut into pieces (2 cm)200 g
-
blackberry (see Tip)200 g
-
sugar100 g
Crumble
-
hazelnut, skin on or blanched60 g
-
almond, skin on60 g
-
all purpose white flour100 g
-
oat flakes60 g
-
sugar85 g
-
butter, unsalted cut into pieces100 g
Crème Anglaise
-
water995 g
-
300 g whole cow milkheavy cream, 35% fat300 g
-
egg yolks5
-
sugar60 g
-
vanilla pod seeds only (see Tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
36.1 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
3359.3 kJ /
802.9 kcal
Tłuszcz
51.3 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
24.7 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Gingerbread Spice Mix
5 min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Fudge Brownies
50 min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1 godz.
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min