Dairy-free Coconut Ice Cream

Dairy-free Coconut Ice Cream

5.0 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Coconut Ice Cream
  • tinned coconut milk (2 x 400 g tins)
    800 g
  • granulated sugar
    150 g
  • coconut milk powder
    2 Tbsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • rum (opcjonalnie) to taste
    1 - 2 Tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 72.5 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 1195.8 kJ / 285.8 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...