Urządzenia i Akcesoria
Lightly Browned Onions (200-300 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
200 - 300 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
22 mg
Białko
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min