Urządzenia i Akcesoria
Rogaliki orzechowe
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
32 sztuki
Składniki
-
orzechów laskowych, blanszowanych100 g
-
cukru trzcinowego, nierafinowanego100 g
-
cukru80 g
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
-
mąki pszennej300 g
-
masła pokrojonego na kawałki250 g
-
soli1 szczyptę
-
twarogu, tłustego pokrojonego na kawałki250 g
-
kremu orzechowo-czekoladowego (ok. 280 g)1 słoik
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
169 kcal /
709 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Wielkanoc VIII
11 Przepisów
Polska
Polska