Urządzenia i Akcesoria
Bomby czekoladowe
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 sztuk
Składniki
Wypełnienie (patrz wskazówka)
-
20 - 40 g cukru
-
15 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
30 g mleka w proszku
Czekoladowe bomby
-
180 g czekolady deserowej, lub mlecznej, pokrojonej na kawałki180 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
80 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
Wykończenie
-
60 mini pianek marshmallow
-
6 łyżeczek posypki cukrowej, kolorowej
-
mleko gorące, do podania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
45.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1413.9 kJ /
337.9 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cytrynowe cake pops
4 godz. 30 min
Pralinki z likierem migdałowym
1 godz.
Zimowa czekolada do picia
10 min
Czekoladowe półkule z wiśniami
9 godz.
„Serowa” zapiekanka makaronowa z wegańskimi klopsikami
1 godz. 30 min
Lodowe flurry
6 godz. 20 min
Tartaletki ze spiralizowanymi jabłkami (TM6, TM7)
4 godz. 30 min
Kawa pistacjowa
1 godz. 10 min
Ciasteczka Pink Kiss
1 godz. 20 min
Lody pistacjowe
9 godz. 30 min
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40 min
Matcha bubble tea z mango
55 min