Urządzenia i Akcesoria
Bomby czekoladowe
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 sztuk
Składniki
Wypełnienie (patrz wskazówka)
-
20 - 40 g cukru
-
15 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
30 g mleka w proszku
Czekoladowe bomby
-
180 g czekolady deserowej, lub mlecznej, pokrojonej na kawałki180 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
80 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
Wykończenie
-
60 mini pianek marshmallow
-
6 łyżeczek posypki cukrowej, kolorowej
-
mleko gorące, do podania
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
45.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1413.9 kJ /
337.9 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
36.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6, TM7)
45 min
Makaron shirataki (konjac) w sosie z pesto z awokado
10 min
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1 godz. 55 min
Asturyjski gulasz z białej fasoli
15 godz. 30 min
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Makaroniki truskawkowe
2 godz. 30 min
Ciasteczka Pink Kiss
1 godz. 20 min
Suflety ciasteczkowe z sosem kawowym
1 godz.
Szybki deser owocowy
5 min
Mini serniczki z kremem mango
4 godz.
Kogel-mogel
5 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min