Zuppa di pasta con pollo

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco (circa 20 g)
  • 600 g di verdure per zuppe (sedano, carote, porri), 200 g a pezzi (3 cm)
  • 500 g di fusi di pollo con la pelle
  • 1200 g di acqua
  • 15 g di sale
  • 1 spicchio di aglio schiacciato
  • 100 g di cipolle tagliate in otto
  • 10 g di salsa di soia (opcjonalnie)
  • 5 di pepe di Giamaica
  • 2 bacche di ginepro
  • 1 foglia di alloro, fresca
  • 10 grani di pepe nero
  • 100 g pasta secca, per zuppe
    100 g pasta corta, secca, tipo fidelini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1900 mg
Białko 30 g
Kalorie 1503 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...