Urządzenia i Akcesoria
Dried Scallop Fish Slice Congee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1022.6 mg
Białko
28 g
Kalorie
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy Milk Hot Pot
Brak ocen
Cantonese Custard Lava Mooncake
Brak ocen
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
ABC Soup
1 godz. 10 min
Tomato-egg soup
20 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Steamed Siew Mai
5 godz.
Teochew Seafood Porridge
45 min
All-in-one chicken congee
35 min