Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove, unpeeled
- 10 g cooking oil
- 300 g French beans, cut diagonally
- 50 g carrots, cut in thin slices
- 15 g light soy sauce, adjust to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 19 g
- Sód
- 157 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
One Pot Chicken Rice
50min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Cantonese Steamed Fish
40min
Ginger Fried Rice
15min