
Urządzenia i Akcesoria
Cantonese Steamed Fish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
soy sauce70 g
-
water770 g
-
sugar20 g
-
coriander roots4 sprigs
-
pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored1
-
spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing2 sprigs
-
fresh ginger slices3 cm
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)1 tbsp
-
coriander leaves to garnish2 sprigs
-
shallot oil to garnish2 tbsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
289 kcal /
1207 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
735 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min