Pain sans gluten riz et soja

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 tranches

Składniki

  • 420 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 10 g de levure fraîche
  • 200 g de farine de riz (voir "Conseil(s)")
  • 50 g de farine de maïs
  • 100 g de farine de soja (voir "Conseil(s)")
  • 5 g de gomme de guar
  • 2 c. à café bombée de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 7 g
Kalorie 679 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...