Hummus ai peperoni

4.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 vasetto di peperoni rossi arrostiti, in scatola (290 g)
  • 1 scatola di ceci, cotti sgocciolati (peso sgocciolato ca. 240 g)
  • 1 - 2 cucchiai di scorza di limone, grattugiata
  • 20 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • ¼ di cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12 g
Kalorie 1341 kJ / 321 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...