Zuppa di cavolo con tofu

Zuppa di cavolo con tofu

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Tofu marinato
  • 200 g di tofu a cubetti (1-2 cm)
  • 2 spicchi di aglio
  • 20 g di salsa di soia
  • 10 g di olio di oliva
Zuppa di cavolo
  • 150 g di carota a pezzi
  • 150 g di rapa tagliata in quattro
    150 g di cavolo rapa, a pezzi
  • 200 g di cavolo verza a pezzi
  • 120 g di cipolle bianche a pezzi
  • 20 g di olio di oliva
  • 1 porro solo la parte bianca, a rondelle sottili (5 mm)
  • 200 g di fagiolini verdi, freschi a pezzi
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 3 pizzichi di pepe macinato
  • 250 g di fagioli bianchi, in scatola sgocciolati

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16 g
Kalorie 1102 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 10.5 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...