Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Vegan cheese substitute
-
raw cashew nuts85 g
-
nutritional yeast15 g
-
garlic powder2 pinches
-
salt½ tsp
Sauce
-
canned kidney bean (drained weight 255 g), drained1 can
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
English celery stalks cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
onion cut in eighths1
-
100 g waterwhite wine, dry (vegan)100 g
-
canned chopped tomato (400 g)1 can
-
tomato purée50 g
-
ground cumin½ tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried rosemary1 tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
10.5 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Honeycomb Toffee
Brak ocen
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Caramel Honeycomb Cake
2 godz. 30 min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1 godz. 45 min
Apple Nut Bread
Brak ocen
Sauerkraut
96 godz.
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
Vegetarian nuggets
30 min