Soy Milk and Steamed Buns

Soy Milk and Steamed Buns

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions

Składniki

Dough
  • water (see tip)
    240 g
  • dried instant yeast (approx.1 level tsp)
    5 g
  • icing sugar
    10 g
  • plain flour
    500 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
Soy Milk and Steaming Buns
  • water
    1250 g
  • dried soy beans soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)
    100 g
  • neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)
    ½ tsp
  • icing sugar or to taste
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 111.9 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 1277.3 kJ / 305.3 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 56.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...