Urządzenia i Akcesoria
Chicken Congee
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
onions sliced (1 cm)80 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (2 cm)350 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
sesame oil20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Congee
-
jasmine ricewhite long grain rice80 g
-
spring onions (opcjonalnie) finely chopped, for serving (see tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
802.5 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
1007.2 kJ /
240.7 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
20.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Brown Rice Congee
30 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
All-in-one chicken congee
35 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min