Urządzenia i Akcesoria
Ginger Garlic Paste
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Complete recipe
Składniki
-
young ginger peeled, cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
garlic cloves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Complete recipe
Sód
150 mg
Białko
41 g
Kalorie
4791 kJ /
1145 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
21 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
245 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Curry Chicken
1 godz.
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Ground Spices
5 min
Thai Green Curry Paste
10 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Ginger Garlic Paste
10 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min