Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)15 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pak choi or other green vegetables, cut into strips (see Tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.2 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
203.3 kJ /
48.6 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Fried Beehoon
20 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Tomato-egg soup
20 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min