Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)15 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pak choi or other green vegetables, cut into strips (see Tip)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.2 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
203.3 kJ /
48.6 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-Fried Vegetables
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Tomato-egg soup
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Fried Beehoon
20 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min