Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g vegetable oil
lub olive oil -
1
garlic clove
lub 20 g brown onion, cut in wedges - 250 g beef meat, cut in strips (1 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Browned Chicken Strips
15 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 Min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15 Min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Stir-fried Vegetable Mixture
30min
Browned beef strips
15 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min