Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g vegetable oil
lub olive oil -
1
garlic clove
lub 20 g brown onion, cut in wedges - 250 g beef meat, cut in strips (1 cm x 3-4 cm), patted dry with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2118 kJ / 507 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 120 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Prawns
15min
Browned beef strips
15min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Browned Chicken Strips
15min
Browned Pork Strips
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Browned Chicken Cubes
15min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed chicken cubes
15min