Urządzenia i Akcesoria
Herb Mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
2 jars
Składniki
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
14.4 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Tłuszcz
49.4 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 godz. 30 min
Green Leek Gomasio
40 min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 godz. 10 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Spanakopita
2 godz. 10 min