Urządzenia i Akcesoria
Herb Mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
2 jars
Składniki
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
14.4 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Tłuszcz
49.4 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Cooker Brown Rice Salad
Keine Bewertungen
Boiled Long Pasta
20 Min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 Std. 20 Min
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Soft Fresh Cheese
15 Std. 20 Min
South African yellow rice using rice mode
20 Min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 Std. 40 Min
Cooked Quinoa
15 Min
Vanilla Yoghurt
13 Std.
Whisked Egg Whites
5 Min
Homemade Ricotta
1 Std. 15 Min