Pain plié aux herbes

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 morceaux

Składniki

La pâte à pain
  • 300 g d'eau
  • 40 g de levure fraîche
  • ½ c. à café de sucre en poudre
  • 600 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café de sel
  • 50 g d'huile végétale
Le beurre aux herbes
  • 130 g de beurre, salé ou non salé (120 g en morceaux et 10 g pour le moule)
  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon coupé en deux
  • 3 brins de persil frais
  • 3 brins de basilic équeutés
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 352.5 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 780.1 kJ / 186.5 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 25.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...