Poulpe "à Lagareiro"

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 1000 g de pommes de terre à chair ferme petit, avec peau et nettoyées
  • 100 g de gros sel
  • 100 g d'eau
  • 1000 g de poulpe coupé en gros morceaux (voir "Conseil(s)")
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 6 gousses d'ail
  • 20 g de coriandre fraîche
  • 100 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 6993.8 mg
Białko 37.8 g
Kalorie 2013.1 kJ / 481.1 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 38.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...