Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla Puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
96 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Courgetti Carbonara
40 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min