Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla Puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
96 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Spaghetti Carbonara
40min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Pad Thai
45min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Caprese Omelette
30min
Quick pulled pork in beer sauce
35min