Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla Puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
96 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Madurese Chicken Satay
1 godz. 30 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Tomato Soup with Burrata
35 min