Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla Puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
96 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Quick Bread Rolls
45 min
Pad Thai
45 min
Lemonade
5 min
Curly Fries with Garlic Sauce
45 min
Indian Butter Chicken
1 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min