Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
flat rice noodles Sen Lek style (see tip)300 g
-
peanuts, unsalted60 g
-
medium eggs3
-
water500 g
-
fresh root ginger peeled, sliced (2 mm)10 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh red chillies to taste, cut in pieces20 - 30 g
-
vegetable oil30 g
-
large raw prawns, peeled fresh or frozen, thawed400 - 500 g
-
raw cane sugar50 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce50 g
-
tomato purée10 g
-
tamarind paste (opcjonalnie)1 Tbsp
-
lime juice only½
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
limes quartered, for garnishing2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1450.4 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
1866.5 kJ /
446.1 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Ravioli Broth with Beef
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Chilli and cheese nachos
35 min