Boules aux dattes et aux noix

4.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
30 morceau

Składniki

  • 255 g de dattes dénoyautées doux (voir Astuce)
  • 45 - 70 g de bleuets desséchés
    45 - 70 g de canneberge séchées
  • 45 - 70 g de noisettes
  • 45 - 70 g d'amandes décortiquées
  • 45 - 70 g de pistache, non salée, décortiquée
  • 2 pincées de cannelle en poudre (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 0.2 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 265.8 kJ / 63.5 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 9.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...