Sauté de lanières de poulet

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portion

Składniki

  • 15 g d'huile végétale
    15 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 gousse d'ail
    15 g d'oignon
  • 240 g cuisse de poulet, désossée et sans peau en bandes (1.5 cm x 4 cm)., séchées à l'aide de papier absorbant (voir Conseil)
    240 g filet de poulet, sans peau, en bandes (1.5 cm x 4 cm), séchées à l'aide de papier absorbant (voir Conseil)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 235.5 mg
Białko 17.3 g
Kalorie 905.9 kJ / 216.5 kcal
Tłuszcz 17.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...