Riz à l'espagnol

Riz à l'espagnol

4.6 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • de riz étuvé
    285 g
  • d'un mélange de petits pois-carottes surgelés
    60 g
  • de sauce tomate
    85 g
  • de bouillon de légumes
    570 g
  • de sel
    1 c. à thé
  • d'ail en poudre
    ½ c. à thé
  • d'oignon en poudre
    ½ c. à thé
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de beurre non salé en morceaux
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 259.4 kcal / 1085.2 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 40.1 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 490.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...