Riz à l'espagnol

Riz à l'espagnol

4.3 24 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 285 g de riz étuvé
  • 60 g d'un mélange de petits pois-carottes surgelés
  • 85 g de sauce tomate
  • 570 g de bouillon de légumes
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'ail en poudre
  • ½ c. à thé d'oignon en poudre
  • 30 g d'huile d'olive
  • 30 g de beurre non salé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 490.1 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 1085.2 kJ / 259.4 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 40.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...