
Urządzenia i Akcesoria
Riz à l'espagnol
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
de riz étuvé285 g
-
d'un mélange de petits pois-carottes surgelés60 g
-
de sauce tomate85 g
-
de bouillon de légumes570 g
-
de sel1 c. à thé
-
d'ail en poudre½ c. à thé
-
d'oignon en poudre½ c. à thé
-
d'huile d'olive30 g
-
de beurre non salé en morceaux30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
259.4 kcal /
1085.2 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
40.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
490.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un riz parfait!
7 Przepisów
Kanada
Kanada