Riz étuvé aux champignons et aux herbes

Riz étuvé aux champignons et aux herbes

5.0 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de carottes coupées en morceaux
    85 g
  • d'eau
    670 g
  • de champignons cremini frais en tranches
    225 g
  • de beurre non salé froid, en un seul morceau
    30 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de riz étuvé
    285 g
  • de sel selon le goût
    1 c. à thé
  • d'assaisonnement à l'italienne
    1 c. à thé
  • d'ail en poudre
    ½ c. à thé
  • d'oignon en poudre
    ½ c. à thé
  • de beurre non salé en morceaux
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 187.1 kcal / 782.7 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 16.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 406.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...