Riz étuvé aux champignons et aux herbes

Riz étuvé aux champignons et aux herbes

5.0 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 85 g de carottes coupées en morceaux
  • 670 g d'eau
  • 225 g de champignons cremini frais en tranches
  • 30 g de beurre non salé froid, en un seul morceau
  • 30 g d'huile d'olive
  • 285 g de riz étuvé
  • 1 c. à thé de sel selon le goût
  • 1 c. à thé d'assaisonnement à l'italienne
  • ½ c. à thé d'ail en poudre
  • ½ c. à thé d'oignon en poudre
  • 30 g de beurre non salé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 406.4 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 782.7 kJ / 187.1 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...