Burger de bœuf et champignons au four

Burger de bœuf et champignons au four

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portion

Składniki

  • de champignons shiitaké frais coupées en deux
    225 g
  • de champignons portobello frais coupées en deux
    60 g
  • de pleurotes frais
    115 g
  • de champignons bruns frais coupées en deux
    60 g
  • de viande de bœuf hachée cassé en morceaux
    450 g
  • chapelure
    60 g
  • d'assaisonnement au soya liquide, type Bragg
    30 g
  • de poivre noir fraîchement moulu
    1 c. à thé
  • œufs de gros calibre
    2
  • de sauce Worcestershire
    2 c. à thé
  • cheddar
    4 tranche
  • pains à burger grillé
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 777.9 kcal / 3254.6 kJ
Białko 44.7 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 58.9 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 16.2 g
Sód 1285 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...