Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

( Brak ocen )

Składniki

  • 450 g zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter
  • 15 g dried porcini mushrooms
  • 500 g water
  • 300 g fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices
  • 300 g fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 30 g shallots cut in halves
  • 45 g olive oil
  • 50 g tomato paste
  • 1 tsp salt
  • grated Parmesan cheese to serve (see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
221.8 kcal / 927.8 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
21.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
703.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy