Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter
    450 g
  • dried porcini mushrooms
    15 g
  • water
    500 g
  • fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices
    300 g
  • fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
    300 g
  • garlic cloves
    3 - 5
  • shallots cut in halves
    30 g
  • olive oil
    45 g
  • tomato paste
    50 g
  • salt
    1 tsp
  • grated Parmesan cheese to serve (see Tip)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 221.8 kcal / 927.8 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 13.9 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Sód 703.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...