Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.5 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 godz. 15 min
Frozen margarita
10 min
Baby And Toddler Chicken Patties
Brak ocen
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 godz.
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Vegetarian Pizza
1 godz. 40 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Pulled pork burger
5 godz.
Pink scramble
15 min
Boiled Noodles
Brak ocen