Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.5 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Boosted Super Green Juice
10 min
Shrimp Aguachile
15 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
French Omelet for Two
30 min