Urządzenia i Akcesoria
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.5 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
21.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min
Vietnamese Egg Coffee
10 min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 min
Seafood Rice
Brak ocen
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1 godz. 45 min
Hugo Spritz
25 godz. 10 min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 godz. 40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Hand Roll Sushi
1 godz.
Milk chocolate hazelnut spread
15 min