Pavlova aux baies

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 portion

Składniki

Coulis de framboise
  • 200 g de framboises fraîches frais ou congelés
  • 100 g de sucre
  • 15 g de jus de citron
Pavlova
  • 330 g de sucre
  • 255 g blanc d'œuf (environ 8-9 blancs d'œufs), à température ambiante
  • 1 pincée de crème de tartre
  • 1 c. à thé de vinaigre blanc
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 2 c. à soupe de fécule de maïs
Crème de framboise
  • 595 g crème liquide 35% m.g.
  • 30 g de framboises fraîches frais ou congelés, décongelés et bien égouttés s'ils sont congelés
  • 510 g baies fraîches variées pour garnir

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 55.2 mg
Białko 4 g
Kalorie 1509.1 kJ / 360.7 kcal
Tłuszcz 18.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 46.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...