Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de babeurre (voir Conseil)
- 600 g de crème à fouetter, 30-40% M.G.
- 700 g d'eau glacée
- Wartości odżywcze
- na 15 g
- Kalorie
- 478.5 kJ / 114.4 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 43 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pains au fromage faibles en glucides
1 Std. 10 Min
Mousse de rêve au chocolat et à l'avocat
15min
Trempette S'mores
Brak ocen
Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage
3 godz. 35 min
Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)
2 godz. 40 min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50 min
Pains briochés à la cannelle
3h 45min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1 Std.
Petits pains mollets
2 godz. 15 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 godz. 40 min
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15min