Beurre de culture

5.0 1 ocena
Przygotowanie 12 godz.
Czas całkowity 12 godz. 15 min
285 g

Składniki

  • 150 g de babeurre (voir Conseil)
  • 600 g de crème à fouetter 30-40% M.G.
  • 700 g d'eau glacée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 15 g

Sód 43 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 478.5 kJ / 114.4 kcal
Tłuszcz 11.7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...