Crème glacée à la mangue

Crème glacée à la mangue

4.7 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 115 g de sucre
  • 400 g de mangue surgelée, en morceaux (1,2 cm/½ po) (voir Conseil)
  • 140 g de crème à fouetter, 33-35% M.G.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 9.8 mg
Białko 1 g
Kalorie 813.1 kJ / 194.3 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...