
Urządzenia i Akcesoria
Crème glacée à la mangue
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
de sucre115 g
-
de mangue surgelée, en morceaux (1,2 cm/½ po) (voir Conseil)400 g
-
de crème à fouetter, 33-35% M.G.140 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
194.3 kcal /
813.1 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
29.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
9.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

C'est Cool !
15 Przepisów
Kanada
Kanada