Crème glacée à la mangue

Crème glacée à la mangue

4.9 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • de sucre
    115 g
  • de mangue surgelée, en morceaux (1,2 cm/½ po) (voir Conseil)
    400 g
  • de crème à fouetter, 33-35% M.G.
    140 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194.3 kcal / 813.1 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 29.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 9.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...