Petits pains mollets

Petits pains mollets

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
16 morceaux

Składniki

  • de beurre non salé et un supplément pour beurrer
    70 g
  • de farine tout usage et un supplément pour fariner
    640 g
  • de levure sèche active
    3 c. à thé
  • d'eau et 1 c. à thé pour la dorure à l'œuf
    155 g
  • de sel
    1 c. à thé
  • de sucre
    45 g
  • de yogourt grec
    155 g
  • œufs de gros calibre
    4

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 223.2 kcal / 933.9 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 34.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 173.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...