Petits pains mollets

Petits pains mollets

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
16 morceaux

Składniki

  • 70 g de beurre non salé et un supplément pour beurrer
  • 640 g de farine tout usage et un supplément pour fariner
  • 3 c. à thé de levure sèche active
  • 155 g d'eau et 1 c. à thé pour la dorure à l'œuf
  • 1 c. à thé de sel
  • 45 g de sucre
  • 155 g de yogourt grec
  • 4 œufs de gros calibre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Sód 173.2 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 933.9 kJ / 223.2 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 34.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...