Petits pains mollets

Petits pains mollets

3.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 morceaux

Składniki

  • de beurre non salé et un supplément pour beurrer
    60 g
  • de farine tout usage et un supplément pour fariner
    485 g
  • de levure sèche active (1 paquet)
    2 ¼ c. à thé
  • d'eau plus 1 c. à thé pour la dorure à l'œuf
    115 g
  • de sel
    ¾ c. à thé
  • de sucre
    30 g
  • de yogourt grec
    115 g
  • œufs de gros calibre
    3

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 227.9 kcal / 953.6 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 6.2 g
Węglowodany 34.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 173.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...