Urządzenia i Akcesoria
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 pieces
Składniki
-
potato oblong, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)6
-
extra virgin olive oil spray
-
sea salt to dust
-
sauce of choice (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1029.3 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Wakame Butter
5 min
Raw snickers slice
55 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Cheese and bacon scones
35 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min