Urządzenia i Akcesoria
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 pieces
Składniki
-
potato oblong, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)6
-
extra virgin olive oil spray
-
sea salt to dust
-
sauce of choice (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1029.3 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whitebait fritters
35 min
Triple chocolate muffins
20 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Bannofee Muffin
45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Better banana cake
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min