Urządzenia i Akcesoria
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 pieces
Składniki
-
potato oblong, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)6
-
extra virgin olive oil spray
-
sea salt to dust
-
sauce of choice (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1029.3 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Crumbs chocolate chip cookies
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pizza Bianca
40 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Fruity dream
10 min