Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki chicken thighs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086.7 mg
Białko
30.3 g
Kalorie
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki sauce
25 min
Beef fajitas
30 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min