Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki chicken thighs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086.7 mg
Białko
30.3 g
Kalorie
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken skewers with peanut satay sauce
2h
Wonton soup
1h
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Soy Sauce Chicken
45min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Cha gio (spring rolls)
55min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Teriyaki sauce
25min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min