Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 46.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1086.7 mg
Alternatywne przepisy
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken teriyaki
20 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Steamed Chinese greens
30 Min
Char siew sauce
10 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Seared steak and rocket salad
20 min