Urządzenia i Akcesoria
Rum and raisin ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
10 portions
Składniki
-
raisins250 g
-
dark rum110 g
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
golden syrup100 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1340.9 kJ /
320.5 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Honey ice cream
17 godz. 45 min
Porcini mushroom salt
5 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Mango pudding
12 godz. 15 min