Saumon et riz aux champignons

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail en fines tranches
    1
  • de poivrons, toutes les couleurs coupés en morceaux (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de champignons frais en quartiers
    100 g
  • de tomates pelées en dés, en boîte
    100 g
  • de bouillon de poisson
    1 cube
  • de poudre de paprika (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre, moulu
    1 c. à café
  • d'eau
    400 g
  • de riz blanc, grain court
    200 g
  • de filets de saumon frais, parés et désarêtés coupés en morceaux (2-3 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 470 kcal / 1963.2 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 68.3 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 637.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...