Petits pains au pesto à la vapeur

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 parts

Składniki

  • beurre
  • farine de blé
  • de graines de tournesol
    30 g
  • de lait
    190 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    25 g
  • de farine de blé
    360 g
  • de farine complète
    80 g
  • œufs
    2
  • d'origan séché
    1 c. à café
  • de basilic séché
    1 c. à café
  • de sel
    2 c. à café
  • farine de blé pour le plan de travail
  • de pesto rouge
    4 c. à soupe bombée
  • beurre pour graisser
  • d'eau
    750 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 156.8 kcal / 656.2 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 23.2 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 346.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie