Spaghettis aux tomates et aux champignons

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    25 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café bombée
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de sel selon les goûts
    ½ - 1 c. à café
  • d'ail en poudre
    1 pincée
  • d'origan séché
    1 c. à café
  • de piment, sec, en flocons (opcjonalnie) selon les goûts
    1 - 3 pincée(s)
  • de lardons (opcjonalnie) en dés
    100 g
  • de champignons de Paris, frais en tranches
    80 g
    80 g de champignons de Paris, en boîte, égouttés, en tranches
  • de tomates concassées en conserve
    300 g
  • d'eau
    550 g
  • de spaghetti
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 367.3 kcal / 1536.6 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 63.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 469 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...